Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bodrum’da “Temiz Çarşamba” Başlıyor

Bodrum Belediyesi, “Temiz Bir Bodrum İçin El Ele” sloganıyla kent genelinde yeni bir temizlik hareketi başlattı.

Bodrum Belediyesi, “Temiz Bir Bodrum İçin El Ele” sloganıyla kent

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin öncülüğünde hayata geçirilen kampanya ile her çarşamba günü vatandaşların kapılarının önünü ve sokaklarını temizlemeleri teşvik edilecek. Böylece kent genelinde haftalık temizlik seferberliği oluşturulması hedefleniyor.

Herkes Elini Taşın Altına Koyacak

Temizlik kampanyasına mahalle sakinlerinin yanı sıra belediye ekipleri, bankalar, zincir marketler ve diğer işletmeler de katılacak. Böylece sadece bireysel değil, kolektif temizlik bilinci oluşturulması amaçlanıyor.

Sosyal Medyada Farkındalık

Etkinlik sırasında çekilen fotoğraf ve videolar Bodrum Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında paylaşılacak. Bu sayede hem daha fazla kişiye ulaşmak hem de temizlik bilincini yaymak hedefleniyor.

Başkan Mandalinci: “Bodrum’u Hep Birlikte Güzelleştireceğiz”

Başkan Mandalinci, kampanyayla ilgili şunları söyledi:

“Eşsiz doğası ve sunduğu sayısız güzellikle en değerli hazinemiz olan kentimizi korumak ve temiz tutmak için gece gündüz çalışıyoruz. Kent sakinlerimizin mutluluğu ve sağlığı bizim için çok önemli. Geleceğe ilham olmak ve farkındalık yaratmak için vatandaşlarımızla el ele çalışacak, Bodrum’u hep birlikte güzelleştireceğiz.”

📌 “Temiz Çarşamba” etkinliği her hafta Bodrum yarımadası genelinde devam edecek.