Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu Caddede Her Hafta Kaza! Tehlike Saçıyor!

Cumhuriyet Caddesi’nde her hafta kaza meydana geliyor. Sürücüler yokuşta trafik ışıklarını geç fark ediyor. Luzmar Aydınlatma sahibi Ahmet İşler yetkililere önlem çağrısı yaptı.

Cumhuriyet Caddesi’nde her hafta kaza meydana geliyor. Sürücüler yokuşta trafik

Bodrum Cumhuriyet Caddesi, özellikle Luzmar Aydınlatma ile yeni yapılan hastane arasında kalan yolda kazalarla gündemden düşmüyor. Yokuş aşağı inen sürücüler trafik ışıklarını geç fark ediyor, ani fren yapmak zorunda kalınca zincirleme kazalar yaşanıyor

Son yaşanan kazada bir motosiklet sürücüsü, önünde yavaşlayan araca çarptı. Luzmar Aydınlatma mağazasının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, kazanın nasıl gerçekleştiğini net bir şekilde ortaya koydu.

Luzmar Aydınlatma sahibi Ahmet İşler;

Bu konuda yetkililere çağrıda bulunarak şunları söyledi:
“Her hafta düzenli olarak polis ekiplerine kamera kayıtlarını veriyoruz. Ancak buraya uyarıcı tabelalar şart! Hatta üst geçit yapılmalı. Hastaneye gitmek isteyen vatandaşlar, yolu karşıdan karşıya geçerek büyük risk alıyor. Daha büyük kazalar yaşanmadan çözüm bulunmalı!”

Vatandaşlardan Yetkililere Çağrı

Bölgedeki esnaflar ve vatandaşlar, kazaların önüne geçmek için hız kesiciler, uyarıcı levhalar ve üst geçit yapılması gerektiğini vurguluyor.

Kazanın görüntüleri haberimizin devamında…