Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Kadın Uçurumdan Atladı

Muğla’nın Datça ilçesinde üç çocuk annesi Mihriban Y., Seyir Tepesi mevkiinde henüz bilinmeyen bir sebeple uçurumdan atladı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç kadının ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.

Muğla’nın Datça ilçesinde üç çocuk annesi Mihriban Y., Seyir Tepesi

Muğla’nın Datça ilçesinde Seyir Tepesi mevkiinde yaşanan trajik olayda, üç çocuk annesi Mihriban Y. (34) uçurumdan atlayarak hayatını kaybetti. Olay, saat 17.00 sıralarında meydana geldi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, genç kadın uçurumun kenarına geldikten sonra bir süre kayaların üzerinde bekledi ve bu sırada eski eşini aradı. Olay yerine kısa sürede ulaşan eski eş, durumu emniyet ekiplerine de bildirdi.

İKNA ÇABALARI SONUÇSUZ KALDI
Emniyet ekipleri ve eski eşi tarafından yapılan ikna çabalarına rağmen Mihriban Y., bir anda kendini uçurumdan aşağı bıraktı. Kayalıklara çarpan kadın ağır yaralandı.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı kadına hızlıca müdahale etti ve ambulansla hastaneye kaldırdı. Ancak Mihriban Y., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Genç kadının eski eşi, ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.