Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muğla’daki Kent Konseyleri Ortaca’da Bir Araya Geldi

Muğla’daki Kent Konseyleri, Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra ilk kez Ortaca’da buluştu. Toplantıda ortak çalışmalar ve iş birlikleri ele alındı.

 Muğla’daki Kent Konseyleri, Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra ilk

Muğla’nın farklı ilçelerinde faaliyet gösteren Kent Konseyleri, Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından ilk kez Ortaca’da toplandı. Ortaca Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Bodrum, Marmaris, Datça, Menteşe, Milas, Fethiye, Ortaca, Köyceğiz ve Dalaman Kent Konseylerinin temsilcileri katıldı.

Bodrum’u, Kent Konseyi Başkanı Gamze Türk Oğuz ve beraberindeki heyet temsil etti. Katılımcılar, ilk olarak Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Ardından Ortaca Kent Konseyi binasında düzenlenen toplantıda, ortak çalışmalar yürütme ve iş birliği içinde olma kararı alındı.

Kent Konseyleri temsilcilerinin bir sonraki toplantısı, Şubat ayında Marmaris’te gerçekleşecek.