Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yollar ve Çocuk Parkı Çamur İçerisinde

Bodrum Yakaköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, mahallelerindeki çocuk parkının ve çevresindeki yolların çamurla kaplanmasından şikayetçi.

Bodrum Yakaköy Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, mahallelerindeki çocuk parkının ve çevresindeki

Bodrum’un Yakaköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, mahallelerindeki çocuk parkının ve çevresindeki yolların çamurla kaplanmasından şikayetçi. Özellikle yağışlı havalarda su birikintileri oluşması nedeniyle çocuklar ve aileler büyük zorluk yaşıyor.

Mahalle sakinleri, park alanına ulaşımın kolaylaşması ve çocukların güvenli bir şekilde oyun oynayabilmesi için park alanının düzenlenmesini istiyor. Yağmur sonrası çamurla kaplanan parkın ve yolların, çocukların oyun alanına girişini engellediğini belirten vatandaşlar aynı zamanda yağmur sonrası yolda yürümenin de bir zulme dönüştüğünü ifade etti.

Yetkililerden bu konuda çözüm bekleniyor

Bölge halkı, yol sorununu çözmek adına Bodrum Belediyesi’nin çocuk parkı ve çevresine mıcır dökmesini istiyor. Mahalle sakinleri, belediyenin bu konuda duyarlı olmasını bekleyerek, çocuklarının daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda vakit geçirebilmeleri için çözüm üretilmesini talep ediyor.