Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bodrum Ultra Maratonu Tamamlandı

Bodrum Ultra Maratonu, doğayla iç içe eşsiz parkurları ve zorlu etaplarıyla dikkat çekti. Yarışçılar Bodrum’un tarihi ve doğal güzellikleri eşliğinde kıyasıya mücadele etti. Farklı mesafe seçenekleriyle katılımcılara hem zorluk derecesi yüksek hem de keyifli bir koşu deneyimi sunuldu.

Bodrum Ultra Maratonu, doğayla iç içe eşsiz parkurları ve zorlu

Bodrum Ultra Maratonu, doğayla iç içe eşsiz parkurları ve zorlu etaplarıyla dikkat çekti. Yarışçılar Bodrum’un tarihi ve doğal güzellikleri eşliğinde kıyasıya mücadele etti. Farklı mesafe seçenekleriyle katılımcılara hem zorluk derecesi yüksek hem de keyifli bir koşu deneyimi sunuldu.

Yarışta 60K, 34K, 22K, 10K, ve iki farklı 5K parkuru yer aldı. Koşucular, Usurluk, Çamlık, Kızılağaç gibi bölgelerden geçerek belirlenen kontrol noktalarında kayıt yaptırdı ve başarıyla finişe ulaştı. Özellikle uzun mesafe kategorilerinde yarışan sporcular dayanıklılık ve kondisyon açısından büyük bir performans sergiledi.

Yarışın ardından ödül töreni, saat 17:00’de Trafo Cafe’de gerçekleştirilecek. Dereceye giren sporcular ödüllerini burada alacaklar. Organizasyon ekibi, gönüllüler ve tüm sporcular bu güzel etkinlikte bir araya gelecek.

Bodrum Ultra Maratonu’na katılan tüm sporcuları ve dereceye girenleri tebrik ederiz!

İşte mesafe ve kategorilere göre ilk üçe giren koşucular:

Bodrun 60K

  • 1. Kuşkanat Samet (BLK Kaplan Sut Run) – 2:15:18
  • 2. Öztürk Zekai (BLK Kaplan Sut Run) – 2:32:47
  • 3. Albayrak Habip – 4:33:27

Herodot 34K

  • 1. Lilia Pavel (Pop Kek Racing) – 2:57:11
  • 2. Karamersin Öner (Bee Run Marmaris) – 3:03:34
  • 3. Yamaner Reşat Kaya (Adım Adım İzmir) – 3:16:19

Leleg 22K

  • 1. Çadırcıoğlu Malik Kaan (Short Trail Sarıyer) – 1:42:53
  • 2. Şeker İbrahim Etem (Dia Performance) – 1:49:01
  • 3. Tatlı Hamza (Bodrum Running Club) – 1:54:02

Halikarnas 10K

  • 1. Yumuk Okan (Anatolia Hospital) – 39:40
  • 2. Özbüduk İdris (Bee Run Marmaris) – 40:10
  • 3. Daskıran Hasan (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi) – 40:42

Teamrun 5K

  • 1. Karakaya Sadık Şenol (Bodrum Running Club) – 23:11
  • 2. Dağlı Kadir (Fitzone) – 27:06
  • 3. Yıldızlı Ercan (Fitzone) – 30:39

Kumbahçe 5K

  • 1. Tavaslı Mert (MG Atletizm Spor Kulübü) – 17:45
  • 2. Çevik Emre – 19:10
  • 3. Çetinel Mehmet Cenk (Bodrum Running Club) – 19:13

Yarış boyunca koşucular zorlu parkurları başarıyla tamamlayarak büyük bir performans sergiledi. Organizasyon ekibine ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Bodrum, sporla buluşmaya ve bu gibi etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edecek!