Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muğla’da 61 Yeni Araç Hizmete Girdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vektörle mücadele için filosuna 61 yeni araç ekledi. Başkan Aras, bu yatırımın halk sağlığı ve bölgenin geleceği için önemli olduğunu vurguladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vektörle mücadele için filosuna 61 yeni araç

Muğla Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vektörle mücadelede etkinliği artırmak amacıyla 61 yeni araç alarak filosunu genişletti. Araçlar için düzenlenen tanıtım töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, bu yatırımların halk sağlığına büyük katkı sağlayacağını belirtti. Başkan Aras, “Vektörle mücadele yalnızca bir rahatsızlık değil, bulaşıcı hastalıkların önlenmesi için hayati bir konudur. Her adımımız, sadece Muğla’ya değil, tüm dünyaya bir hizmettir,” dedi.

Törende CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı ve Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hayrettin Akay gibi önemli isimler de yer aldı. Akay, bu tür yatırımların sadece bugünü değil, geleceği de güvence altına aldığını vurguladı.

Belediye Başkanı Aras, 61 yeni aracın 13 ilçede hizmet vereceğini ifade ederken, itfaiye araçlarının yenilenmesi ve artırılması konusunda da çalışmalar yapıldığını duyurdu.